PhenQ – Prirodna borba protiv acidifikacije tela – recenzije, učinci, sastojci

Sanjate o idealnoj figure tela i želite izgledati poput modela? Isprobali ste razne dijeta, vežbe, pilule za mršavljenje i ništa vam nije pomoglo? Koliko žena je misli da mršavljenje nije lak proces? Postoje mnogi proizvodi koji vam mogu pomoći da smršavite, te ne iziskuju previše odricanja i volje za dijete i vežbanje. Međutim, jesu li oni učinkoviti? Jedan od takvih preparata je i PhenQ. To je suplement ishrani u formi tableta, koji se fokusira samo na jedan element – mršavljenje, ali deluje na više različitih načina kako bi pružio najbolju moguću efikasnost, te kombinira snagu više proizvoda u jedan. Je li to nešto što nećete dobiti od drugih proizvođača proizvoda za mršavljenje? Je li ovaj preparat tako učinkovit kao što se može pročitati? Pogledajmo malo bliže.

PhenQ – sastojci

  • Capsimax prašak – mešavina kapsikuma, piperina, kofeina i niacina (vitamin B3), koji su odgovorni za sagorevanje sala. Biljka kapsikum paprika, te piperin imaju termogeno delovanje. Što pomaže kod mršavljenja.
  • KALCIJ KARBONAT – Važan sastojak za izgradnju kostiju. Pomaže održati pravilnu težinu tijela. Istraživanja pokazuju da kalcij karbonat sprečava nagomilavanje masnih ćelija.
  • Krom pikolinata – Značajan mineral koji se nalazi u mesu, povrću i celovitim žitaricama, te održava stabilnu razinu šećera.
  • Kofein – koristi se u tabletama za mršavljenje i energetskim pićima. Kao stimulirajući agens, on stimulira rad metabolizma, te smanjuje umor. Također smanjuje apetit, te podržava proces sagorevanja sala.
  • Meksički kaktus –Ima visok sadržaj krmnog bilja, te pomaže kontroliranju gladi. Bogat je aminokiselinama, koje daju dodatnu energiju, te smanjuju količinu tekućina koje ostaju u organizmu.
  • L-karnitin fumarat – Ovo je aminokiselina koja se nalazi u hrani poput mesa, zelenog povrća, te orašastog povrća. Zahvaljujući njoj, organizam pretvara salo u energiju.

Neverovatna inovacija naučnika u polju mršavljenja!


PhenQ – učinci

Prema riječima proizvođača, PhenQ je snažna formula za mršavljenje koja kombinira mnoge prednosti poput mršavljenja, te ostvarivanja vitkog izgleda, te zdravog tela. Glavne prednosti ovog proizvoda su sljedeće:

– Sagorijeva salo – ubrzava rad metabolizam kroz ubrzanje procesa sagorevanja sala,phenq-slim

– Nova, jedinstvena formula – kreirana kako bi dala najbolje rezultate,

– Sagorevanje naslaga sala – postignite vitku siluetu,

– Smanjen apetit – jedete manje, pa ćete brže smršaviti,

– Blokira nagomilano salo – zaustavlja daljnje nagomilavanje tkiva sala,

– Poboljšava raspoloženje, te daje dodatnu energiju – za lakše i jednostavnije mršavljenje,

 

PhenQ se sastoji od više proizvoda za mršavljenje kombiniranih u jednoj tableti.

PhenQ – mišljenja

Mišljenja o tableti PhenQ su različita. Neke osobe hvale ovu tabletu jer se osećaju bolje, te izgledaju bolje, dok drugi nisu osetili nikakve promene. Neki nisu uopće imali primetne rezultate, dok su drugi izgubili par kilograma. Neke osobe su se vrlo brzo predomislile nakon početnog zadovoljstva zbog yo-yo efekta.

Na kraju, teško je utvrditi je li tretmani PhenQ tabletama uspešan ili ne. Definitivno se njegova efikasnost može temeljiti na više faktora. Svako od nas ima različit organizam, te za svakog od nas nešto drugo  funkcionira bolje. U svako slučaju, verovatno ne možete videti rezultate dok ga sami ne isprobate.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *